Училища в Бургас
1-11 от 96
Последно активни потребители
Популярни учители
Домашни работи за ученици от Бургас
Активност в домашните:
Надежност:
100%
Одобрение:
25%
Постижения:
Математика за 7 клас
В триъгълника ABC точката Р е средата на страната AB, а точката Q е средата на страната АС. Намерете лицето на триъгълника ABC, ако лицето на триъгълника PQC e 10см2.
добавена от sevcan.ali.58 преди 2 дни
1
10
Активност в домашните:
Няма отговори
Една чиста истина прави живота спокоен една хубава лъжа го прави приятен
Една чиста истина прави живота спокоен една хубава лъжа го прави приятен Спешно за днес моля!
добавена от blazebg9 преди 2 дни
2
5
Задача със степенуване
Помощ
добавена от stoqn_slavov1 преди 5 дни
1
10
Спешно ми трябва решението!!!!!!
В триъгълник АВС с
добавена от janset.guler преди 14 дни
1
22
Активност в домашните:
Няма отговори
Програма игра(Тривия) - Информатика
Програма игра (тривия). Да се напише програма на C++, за игра тривия с въпроси и отговори. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете!
добавена от martinko12 12.01.2019
0
5
Хронология
Популярни търсения на материали
план конспект по български език в детска градина защо трябва да се освободим от властта на по силните трансформиращ преразказ една българка от името отец евтимий Трансформиращ преразказ от името на баба Илийца на 3 та глава от разказа Една българка мадам бовари смъртното наказание за или против Гео Милев проза фрагментът държавен изпит ппоор наказателно правни разпяване по музика в ти клас Добре е че имам братя и сестри Ще има на кого да разчитам в трудни моменти Трети март стихотворение 2 клас ситуация по природен свят човекът на xxii век СБИТ ПРЕРАЗКАЗ НА КОШУТА петя дубарова аз и морето Красотата ще спаси света трябва да се освободим от властта на по силните план конспект по музика вятър ечи сбит на принцът и просякът сфрагистика вятър ечи сбит преразказ на принцът и просякът глава 1 находища на диаманти Червената Шапчица 4ти клас музика Обичам своя дом грижа се за него пазя го Отговорен съм и за наследниците си Васил Левски стихотворение 2 клас звездата на моряка елисавета багряна Митнически песни 3ти март национален празник