Училища в Дупница
1-11 от 22
Последно активни потребители
Домашни работи за ученици от Дупница
Активност в домашните:
Одобрение:
20%
Постижения:
Задача по математика за седми клас-представяне на израз като множители
Задачата е 2x3y+3xy2+4x2y+5xy3 . Ще съм ви много благодарна за решението! 
добавена от rali_1203 вчера
1
4
трябва ми помощ. спешно е..
добавена от tokev1 преди 10 дни
1
2
Активност в домашните:
Одобрение:
20%
Постижения:
Задача по математика за седми клас-входно ниво
Задачата е от пропорции и не ми е ясно какъв е методът за решение. Ако а:b=2:3, намерете отношението 2.a/3.a-b . Благодаря предварително! За утре е! 
добавена от rali_1203 преди 24 дни
1
7
Активност в домашните:
Одобрение:
20%
Постижения:
Задача по математика за входно ниво в седми клас
Задачата ми е за утре, но не откривам начина за решение. Това е задачата : Намерете стойността на израза A= (b4/6a5)-3 : (-6a8/b7)2 - 5:2 , ако a =3-1и b=2-1. 
добавена от rali_1203 преди 28 дни
1
2
Активност в домашните:
Няма отговори
универсалното актуалното вечното и модерното доклад
Универсалното актуалното вечното и модерното Доклад
добавена от petqpetrova99 преди 144 дни
0
2
Хронология
Популярни търсения на материали
косачи трансформиращ преразказ от името на лазо интерпретативно съчинение скрити вопли единственото сигурно е че няма нищо сигурно от съвременността зависи дали свободата ще означава да умреш за родината или да живееш за нея Зимни вечери интерпретативно съчинение трансформиращ преразказ на косачи от името на благолаж будителите днес Американска политическа мисъл декларация за правата и задълженията на тийнейджърите към брата си германия между двете световни войни на връзката между основните бюджетни параметри и икономическия растеж природата израз на душевното състояние на човека в тихия пролетен дъжд нестле структура на показателите на паричното обращение в страната независим финансов одит да се завърнеш в бащината къща интерпретативно съчинение хубаво ли е да си различен sdtv как живеели първобитните хора майце си втора световна война 1939 1945 израз на душевното състояние на човека в трите стихотворения на николай лилиев интерпретативно съчинение на елегия от христо ботев п1 ИКОНОМИЧЕСКА КУЛТУРА ситуация по природен свят зимни вечери лирична импресия на социалната тъга пазарно равновесие