Училища в Дупница
1-11 от 22
Последно активни потребители
Домашни работи за ученици от Дупница
Активност в домашните:
Одобрение:
20%
Постижения:
Задача по математика за седми клас-представяне на израз като множители
Задачата е 2x3y+3xy2+4x2y+5xy3 . Ще съм ви много благодарна за решението! 
добавена от rali_1203 преди 3 дни
1
7
трябва ми помощ. спешно е..
добавена от tokev1 преди 13 дни
1
2
Активност в домашните:
Одобрение:
20%
Постижения:
Задача по математика за седми клас-входно ниво
Задачата е от пропорции и не ми е ясно какъв е методът за решение. Ако а:b=2:3, намерете отношението 2.a/3.a-b . Благодаря предварително! За утре е! 
добавена от rali_1203 преди 27 дни
1
7
Активност в домашните:
Одобрение:
20%
Постижения:
Задача по математика за входно ниво в седми клас
Задачата ми е за утре, но не откривам начина за решение. Това е задачата : Намерете стойността на израза A= (b4/6a5)-3 : (-6a8/b7)2 - 5:2 , ако a =3-1и b=2-1. 
добавена от rali_1203 преди 31 дни
1
2
Активност в домашните:
Няма отговори
универсалното актуалното вечното и модерното доклад
Универсалното актуалното вечното и модерното Доклад
добавена от petqpetrova99 преди 147 дни
0
2
Хронология
Популярни търсения на материали
косачи трансформиращ преразказ от името на лазо интерпретативно съчинение скрити вопли годишно разпределение за подготвителна група по програмна система абв игри единственото сигурно е че няма нищо сигурно основни икономически проблеми и тяхното пазарно решение от съвременността зависи дали свободата ще означава да умреш за родината или да живееш за нея природата израз на душевното състояние на човека в тихия пролетен дъжд Зимни вечери интерпретативно съчинение будителите днес трансформиращ преразказ на косачи от името на благолаж да се завърнеш в бащината къща интерпретативно съчинение Американска политическа мисъл декларация за правата и задълженията на тийнейджърите към брата си германия между двете световни войни интерпретативно съчинение на елегия от христо ботев независим финансов одит абв игри на показателите на паричното обращение в страната дон кихот как живеели първобитните хора втора световна война 1939 1945 двигателни нарушения sdtv хубаво ли е да си различен израз на душевното състояние на човека в трите стихотворения на николай лилиев майце си УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ п1