Училища в Лом
1-11 от 16
Последно активни потребители
Популярни учители
Домашни работи за ученици от Лом
помощ!!! спешно за утре е!!!
Страната на ромб с остър ъгъл 30 градуса е 8 cm. Намерете радиуса на вписаната в ромба окръжност.
добавена от Rumqna_Latinova преди 3 дни
1
4
Трябвами за утре ако може по бързоооо!!!!!!!!!!
Четириъгълник ABCD е описан около окръжност. Сборът от дължините на страните AB и CD е 14 cm. Намерете периметъра на четириъгълника.
добавена от Rumqna_Latinova преди 3 дни
1
5
В равнобедрен триъгълник АВС с основа АВ точката J e центърът на вписаната окръжност, а ъгъл AJB=140 градуса. Намерете ъглите на триъгълника.
В равнобедрен триъгълник АВС с основа АВ точката J e центърът на вписаната окръжност, а ъгъл AJB=140 градуса. Намерете ъглите на триъгълника.
добавена от Rumqna_Latinova преди 17 дни
2
7
помощ!!! спешно за утре е!!!
Докажете, че ако два триъгълника са еднакви, то окръжностите, описани около тях, са еднакви.
добавена от Rumqna_Latinova преди 18 дни
0
10
Активност в домашните:
Няма отговори
Ролята на природните описния и началната картина в 2-ра ; 3-та ;5-та; 10-та и 17 -та глава върху Немили-недраги
Ролята на природните описния и началната картина в 2-ра глава върху Немили-недраги
добавена от liliqsoml преди 21 дни
0
2
Хронология
Популярни търсения на материали
лазаровден цветница великден биологични методи за борба с вредителите по селскостопанските култури за сърцата що се любят и смъртта не е раздяла преки чуждестранни инвестиции в българия жан жак русо Йордан Йовков тютюн радини вълнения сбит сбит преразказ на представлението под игото в сегашно време биологична борба с вредителите по селскостопанските култури бизнесплан паразитни растения и растения хищници същност и значение на кредита кеш памет матура разтърсващата правдивост на елин пелиновите разкази паисиевата история първият лъч светлина за възрожденския българин бизнес идея символният образ на родното в заточеници на яворов бай ганьо у иречека трансформиращ Европа 2020 Павел Вежинов проблеми на тихия океан иван вазов за сърцата що се любят и смъртта не е раздяла неразделни царство същинскоядрени едноклетъчни организми фактори на производството и производствена функция патриархалния свят в повестта преди да се родя същност и перспективи на срещата между българите и света в до чикаго и назад